انسداد لوله رحم

سلام.در عکس رنگی به من گفتن انسداد دو طرفه لوله رحمی دارم.انسداد با چسبندگی فرق داره.ممکنه انسداد با لاپاراسکوپ درمان بشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل پرستار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز خیر فرقی نمی کند چسبندگی   و یا انسداد یکی است بستگی به میزان چسبندگی وعلت آن دارد باید با توجه به شرح عکس رنگی پزشک جراح کلینیک تخصصی نازایی تصمیم بگیرد موفق باشید