آب مروارید در نوزاد

دخترم 45 روزشه مرکز عدسی چشمش یه نقطه ریز روشن هست دیروز پیش دکتر فوق تخصص بردم و تو اتاق عمل معاینه کرد گفت آب مروارید خیلی کوچیک هست که گفت 1.5 ماه دیگه ببرم اگه بزرگ شه شاید عمل بخواد . خواستم بدونم ممکنه بیناییش مشکلی پیدا کنه؟ اصلا خوب میشه؟ عملش درد داره؟ میشه توضیح بدین ممنون میشم

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

سلام

آب مرواريد ميتونه روی بينايی كودک اثر منفی بگذاره و حتماً بايد تحت نظر متخصص چشم باشه تا زمان دقيق عمل مشخص بشه.

هر عملی درد داره منتهی كودک در حين عمل بيهوشه !