پاپول مرواریدی

سلام خانوم دکتر.من چندماه پیش چندتا دکتر رفتم که تشخیص پاپول مرواریدی دادن

 تازه هم که به دکتر مراجعه کردم گفتن که پایین ترها آب شده.ولی من خواستم که اونارو بسوزونه با دستگاه کوتر این کارو انجام دادن.

اما الان 4 هفته میگذره اما هنوز هم برجسته و موقع نزدیکی درد دارد.

آیا طبیعی است یا نه؟

کی خوب میشه؟

ممکنه با اینکه سوزاندم بازهم بمونه و از بین نره؟

اصلا چکار کنم که از بین برن کلا؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بهتر است برای معاینه به پزشک مراجعه نمایید تا علت مشکل شما بررسی شود موفق باشید