فراموش نکردن کودکی تلخ

1914 بازدید 1 تبادل تجربه

باسلام. وقتی بچه بودم پدرم خیلی باهام دعوا میکرد. اکثرا کتک کاری میشد. تا هفته ها باهم قهر بودیم. سر هیچ و پوچ دعوا راه مینداخت. کلا زود عصبانی میشد. وقتی میرفت بیرون خوشحال میشدم. میدونم خیلی دوستم داشت ولی خیلی بد باهام دعوا میکرد. حتی یه بار چاقو گذاشت دم گلوم اونم سر چی سر اینکه گفت سوپت رو ریختی روی سفره. منم چهارده پونزده ساله بودم گفتم حالا مگه چی شده؟ اونم خیلی منو زد. اعتیادم نداشت.

این کتک کاریها و بداخلاقیها هرکاری میکنم از ذهنم بیرون نمیره. همیشه به اینکه کم غذا میخورم گیر میداد و سر سفره جنجال به پا میکرد. من هنوزم اشتهام خیلی کمه و آریتمی قلبی دارم. حس میکنم از اضطراب اون دورانه. با اینکه هیچوقت باهاش نتونستم درد دل کنم ولی بخشیدمش چون فوت کرده. ولی اون صحنه های هولناک همش میاد جلوی چشمم. چیکار کنم آرومتر بشم؟ چیکار کنم که خودم سر بچم عصبانیت نکنم؟ ممنونم.

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم

خاطرات کودکی گاهی بسیار تلخ هستند و ناراحتی زیادی را به فرد تحمیل میکنند.

در حال حاضر شما هم فقدان پدر را دارید و هم خاطرات تلخی از گذشته و بخاطر حس خلا از نبود پدر را بخشیده اید. اما احساسات ناخوشایند رفتارها هنوز شما را می آزارد بنابراین رویارویی با این خاطرات و تجربه کردن احساسات ناخوشایند می تواند باعث آرامش شما شود به این معنا که شما از حس خشم و ناراحتی گاها نفرت خود نباید خجالت بکشید و احساس عذاب وجدان کنید.

باید حق رو به دختر کوچولویی بدید که حقش نبوده انقدر فشار و توهین رو تحمل کنه.

بنابراین در گام اول یه نامه به پدرتون بنویسید، چندین مرتبه و تمام حرف، احساسات بد و حتی خشمتون رو بیان کنید. این کار باعث میشود حداقل آرامتر بشید.

برای گام های موثرتر و عمیق تر نیز با یک درمانگر همراه شوید.

در مورد ارتباط با فرزند هم بخاطر بسپارید برای متفاوت بودن از پدرتان اقتدار مادرانه تان از بین نرود که بچه از شما حساب نبرند یا بالعکس بخاطر ناراجتی و فشارهای درونی تان ناخواسته شبیه پدرتان شوید.

با مشاوره حضوری و مطالعه کتاب های رفتار با کودک مطمئن باشید گذشته برای فزرندتان تکرار نمیشود.

موفق باشید🌹🌹🌹

تجربه شما

متاسفانه خیلی از مردها رفتار درست با کودک را نمیدونن خیلی هاش ناشی از اینه که با خودشون هم رفتار درستی نشده