سلام . یک ساله ازدواج کردم و طبقه پایین خونه پدرشوهرم ساکنم. یه مشکل دارم شوهرم نمیذاره مستقل باشم. من توی این یک سال حتی یک بار برای خودم و شوهرم توی خونه خودم غذا درست نکردم با خانواده شوهرم همیشه هم سفره ام. هیچ جا تنها نمیذاره برم حتی آرایشگاه سر کوچه مادرشوهرم باید باهام باشه خونه مامانمم نمیذاره تنها برم باید یا خودش یا مامانش با من بیان. شاید باور نکنین ولی تا حالا با شوهرم تنها خرید نرفتم همیشه مادر و خواهر ده ساله شوهرمم باهامون بودن. مادرشوهرم میگه متکی به من نباشید ولی شوهرم اسرار داره که توی تمام کارهای من مادرش باید دخیل باشه. یه موقع هایی حس میکنم بخاطر اینه که بهم بی اعتماده. اگر از سرکار زنگ بزنه من پایین خونه خودم باشم خیلی عصبانی میشه. من باید چه رفتاری داشته باشم که بتونم قانعش کنم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره خانواده و کودک

سلام دوست عزيز

اميدوارم حالتون خوب باشه ، برای يک مشاوره سودمند نياز به اطلاعات جزئی تر و دقيق تر داريم و اين موضوع قطعا نياز به مراجعه به روانشناس دارد و  ابعاد زيادی از زندگی تان نياز به بررسی دارد پس بهتر است مشاوره حضوری داشته باشيد .

ممنونم و موفق باشيد