مادرشوهرم بین عروس ها و پسرانش فرق میگذارد

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 469 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام و خسته نباشید دارم خدمت کارکنان کلینیک نی نی سایت

مشکلم من اینه که مادر شوهر من بین عروس ها و حتی پسرهاش فرق میزاره

1سال از ازدواجمون میگذره تاحالا کوچکترین حرف زشت یا بی احترامی نکردم دو تا عروس دیگه اینکارو کردن خب همیشه هم مادرشوهرم ازشون گلایه داره اما نمیدونم چرا باز اونارو میخواد من انتظار زیادی ازش ندارم فقط اذیت میشم شوهر من همه کار برای مادرش میکنه اما تعریف و تمجید و‌ توجه بیشتر به پسر و عروسهای دیگه شه در عوض بیشتر ما هواش رو داریم

راهنمایی کنید که چکار کنم کمتر از این وضع دلخور نشم. شوهرمم که بهش میگم بزار یکم برادرهات کارایی که تو انجام میدی اونام انجام بدن چون مادرت نمیبینه همش اونا رو میبینه و کارتو رو وظیفه میدونه اونای دیگه هیچکاریم نمیکنن بیشتر از تو مادرت تحویلشون میگره😑😔

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و بین فردی

سلام دوست عزیز.

به هیچ وجه چنین پیشنهادی به همسرتان ندهید چرا که در بلند مدت آثار منفی ا۵ن برای خود شما و زندگیتان پیش میاید و اعتماد و احساس خوب همسرتان را از دست میدهید. اتفاقا شما میتوانید با کلام مثبت و حتی هدیه های کوچک(نه گرانبها) و ادامه رفتار صحیح خودتان با خانواده همسر به مرور توجه مثبت آنان را جلب نمایید. حتی همسر خود را تشویق به رسیدگی به خانواده شان کنید که در این صورت ارزش و منزلت شما بالاتر خواهد بود. زمانی که میبینید مادرشوهرتان از عروسهای دیگر تمجید میکند شما هم از ایشان تمجید کنید.

البته رفتار همسر شما نزد والدینشان در مورد شما بسیار تاثیرگذار است تا احترام و منزلت شما رعایت شود.

تجربه شما

من به نطرم توقعتون و به صفر برسونید،، برای خدا انجام بدین و از خدا جوابشو بخداهید،، ببین چجوری خدا براتون جبران میکنه، خدا جابر هست،

سلام در مورد اينكه خانم دكتر فرمودن خوبى را ادامه بده نه اينكه خوبى بد باشه ولى به نظر من هر نوع محبت كردن و به هر كس بايد هوشمندانه و متعادل باشه وگرنه عادت و وظيفه ميشه و ارزشش كم ميشه مگر اينكه در راه راضاى خدا فقط خوبى كنى و بدون هيچ چشم داشتى. در مورد رفتار شوهر خيلى موافقم واقعا نتيجه ميده اگه مرد بلده كار باشه