همسرم برای من وقت نمیگذارد

با سلام پدر همسر بنده دو زن دارد که مادر شوهر من همسر دوم است پدر شوهرم از همسر اول پنج پسر دارد که شهرستان زندگی میکنند هر وقت برادران ناتنی  به شهر محل زندگی ما می آیند همسرم تمام وقت خود را با پدر و برادرانش می گذراند طوری که فقط برای خواب به خانه می آید و برادران مرتب برای رفتن به دکتر و اينها از همسرم کمک میخواهند یکی از برادران معتاد به قلیان است که همسر من با او خیلی جور است و همپای او قلیان میکشد خلاصه همسرم هیچ وقتی برای من وقت نمی گذارد با خودم میگم واقعا سهم من از زندگی چیه و من چه جایگاهی دارم تو زندگی مشترک با همسرم با زبان خوش با بداخلاقی و تهدید. هر دو حالت حرف زدم ولی درست نمیشود به نظرتون چيکار باید بکنم؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
نیاز شما به تایید و توجه از طرف همسرتون نادیده گرفته میشه و ارضا نشدن نیازها تعادل بین زوجین رو بهم میزنه
به شما توصیه می کنم در زمان و مکان مناسب که همسرتون حال و هوای خوبی دارن و به قولی گوش شنوا دارن در مورد این نیازتون صحبت کنید برای صحبت با کلمه من شروع کنید و خواسته خود را به صورت شفاف و واضح بیان کنید. این یک گفتگوی بالغانه هست
به شما توصیه می کنم برای بررسی بیشتر به یک زوج درمانگر مراجعه کنید