زانو درد و احتمال ساییدگی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 1665 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید

من حدود یکسال پیش زانوی راستم شروع کرد به صدا دادن و صدای خورد شدن میومد و خیلی ترسیدم و یه درد خیلی خفیف که شاید اسمش درد هم نمیشد گذاشت داشتم و کلا ورزش نمیکردم بعد از این اتفاق سریع استخر رفتم و بدنسازی الان یکسال و خورده ای هست که بصورت مداوم ورزش می کنم الان دیگه خبری از اون صداها و درد خفیف که چند ماه داشتم نیست

سؤالم اینه که آیا ساییدگی بوده؟ خیلی ذهنم مشغول کرده که من الان ۳۵ سالمه و عقدم به این زودی سائیدگی گرفتم؟

سائیدگی چه علائمی دیگری دارد؟ در ضمن من ۳ تا دکتر رفتم و هیچ کدومشون تشخیص سائیدگی ندادن اما دوستم که پزشکن میگن صدای خردشدن که از زانو میاد یعنی سائیدگی

یک دنیا ممنونم پیشاپیش

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل بیکاز وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام دوست عزيز

به طور كلی صداهایی كه از مفاصل شنيده می شود چنانچه بدون درد باشد ، جای نگرانی ندارند و نشان دهنده ضعيف بودن عضلات ناحيه است. در صورت ضعيف بود هر عضله ای (برای مثال عضله چهار سر در مورد مفصل زانو) فشار زيادی به مفصل وارد می شود.

اينكه شما درد خيلی خفيف داشتيد و با انجام ورزش تمام علائم از بين رفته است دقيقا نشان دهنده همين مسئله می باشد.اگر فعاليت های سنگين همراه با عضلات ضعيف داشتيد و ورزش مداوم انجام نميداديد می توان گفت در آينده ممكن بود دچار ساييدگی مفصل زانو شويد ، اما در حال حاضر جای نگرانی نيست. فقط در انجام ورزش ها دقت كنيد تا با انجام نادرست به مفاصل خود فشار وارد نكنيد.به منظور پيش گيری بيشتر بهتر است از دو زانو و چهار زانو نشستن اجتناب كنيد .

سلامت و موفق باشيد

تجربه شما

خانم رهنورد عزیز یک دنیا ممنون

خیلی لطف کردین