باسلام خدمت شما و خسته نباشید. مادر من ساییدگی زانو دارد و فیزیوتراپی و لیزردرمانی هم رفتن ولی پاشون خیلی دردمیکنه. به نظر شما چه کفشی براش مناسبه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 40 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام و وقت بخير

مادر شما از كفش هايی با پاشنه بيشتر از سه سانت نبايد استفاده كنند. بهتر است از كفش های طبی با كفی مناسب استفاده كنند.

انجام ورزش های مناسب زانو ، می توانند باعث تقويت عضلات و فشار كمتر به مفصل و كاهش پيشرفت و در نهايت كاهش درد شود.

اگر در فيزيوتراپی به شما ورزش هايی آموزش دادند حتما انجام شود.

بعد از ورزش ها از ماساژ يخ روی زانو می توانند استفاده كنند.

موفق باشيد