کرم ضد آفتاب و خشکی پوست

سلام به تشخیص خودم پوستم مختلط رو به چربه  الان یک  مدته که جوشای زیر پوستی میزنم و منافذ ریز پوستی هم داره زیاد میشه از ژل شستشو استفاده میکنم  شب ها هم لایه بردار ۱۵ درصد میزنم حس میکنم پوستم داره بهتر میشه  الان یک ضد آفتاب اویل فری خریدم وقتی استفاده میکنم  روی پوستم راحت پخش نمیشه  انگار پوستم خشکه بعضی وقتها کرم آبرسان هم میزنم. الان میخوام  بدونم نوع پوستم و اشتباه حدس میزنم یا چی مشکلم چیه  که کرم اویل فری هم روی پوستم نمیخوابه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص پوست، مو و زیبایی

سلام. باید پس از ویزیت شدن پوستتان مورد بررسی قرار بگیرد تا مشخص گردد پوستتان از نوع چرب می باشد یا خیر! این خشکی که وجود دارد اگزما می باشد و یا قارچ بوده .شما باید معاینه شوید سپس درمان انجام بگیرد.