لاغری شکم و پهلو بعد زایمان

116 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. وزنم ۷۸ قدم ۱۷۰ از وقتی زایمان کردم شکم و پهلو آوردم چه راهی دارین که شکم و پهلوهام آب بشه ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام.

چه مدت از زایمانتون میگذره؟

با یک رژیم صحیح و اصولی در کنار ورزش از چربی های شکم و پهلو کاسته میشه. میتونید زیر نظر متخصص از برخی دستگاه های لاغری موضعی هم بهره مند بشید

تجربه شما

سلام

یکسال و یک ماه از زایمانم میگذره

@fatitela

سلام

با توجه یه اینکه مدت زمان زیادی از زمان زایمانتون نمیگذره میتونید به راحتی با رژیم صحیح و فعالیت بدنی مشکل رو حل کنید. اگر در ناحیه صورت و بازوها تراکم توده های چربی کمتر از حد معمول هست لاغری موضعی مشکل رو حل خواهد کرد