علائم و درد شدید در پریودی

با سلام و وقت بخير

ببخشيد من موقع پريود شدن خيلی اذيت ميشم هميشه دير ميكنه مياد وقتی هم كه مياد باعث حالت تهوع و معده درد ميشه طوری كه از سركار رفتن مانع ميشه ، دردهای شديد دارم كه فقط ژلوفن آرومم ميكنه. اگر به مدت ١٠ دقيقه سرپا بايستم روز اول ، چشمام سياهی ميره و بايد حتما بشينم. ميخواستم بدونم مشكل از كجاست چيكار بابد كنم آزمايش بايد بدم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
کلیه موارد بالا در دوران پریودی طبیعی تلقی میشود ولی اگر شدت درد و علایم به گونه ایست که با مسکن کاهش پیدا نمیکند و یا در فعالیت های روزانه شما اختلال ایجاد میکند باید بررسی های تکمیلی را انجام دهید در غیر اینصورت از نظر تغذیه بیشتر به خودتان برسید و در روزهای اول کمی بیشتر استراحت کنید. روز خوش