احساس ناامیدی به خاطر مشکلات زندگی

سلام خسته نباشین. من یه بار طلاق داشتم همسرم سابقم مشکل بیکاری و دست بزن داشت الان نمیزاره بچمو ببینم از طرفی دوباره ازدواج کردم به خواست پدرم.  مادر شوهرم زن حسود و دورویی هست توی این مدت همه جوره آبرومو برده حرف درمیاره حتی سر راه رفتنم اگر بخوام از رفتاراش بگم چند صفحه میشه از طرفی هم نامادری دارم که نمیزاره پدرم جهیزیه آبرومند برام تهیه کنه کل وسایلام یه وانتم نمیشه نمیدونم چجوری این جهیزیه رو ببرم خونم با اون مادرشوهری که دارم شما بگین با این همه غصه چیکار کنم گاهی فکر فرار و خود کشی میکنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی

با توجه به مواردی که عنوان کردید شرایط سختی رو سپری می کنید شما نیازمند مهارت حل مسئله هستید و همچنین نیازمند مهارت جرات ورزی تا بتونید با پدرتون در مورد جهیزیه صحبت کنید به هر حال اگر افکار خودکشی دارید نیاز هست یک روانپزشک در مورد افسردگی شما رو چک کنند به نظر میاد شرایطی که داشتید طلاق و ندیدن فرزندتون شمارو افسرده کرده برای بررسی ببشتر به یک روانشناس بالینی مراجعه کنید