سلام. دخترم نوزده ماهشه از حموم رفتن میترسه تا حدی که میبرمش حموم اونقدر جیغ میزنه که استفراغ میکنه

افت وزن هم داره لب به غذا نمیزنه لطفا راهنماییم کنید. چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
در رابطه با ترس از حمام می توانید وان حمام کودک و یا تشتی را آب بریزید و با کودک آب بازی کنید. هنچنین می توانید یکی از عروسک هایش را نیز همراه ببرید. به مرور این کار تاثیر گذار است.
در رابطه با افت وزن باید ابتدا دلیل بررسی شود. بهتر است تحت نظر پزشک باشید و آزمایشات بررسی شود در صورتیکه مشکلی نداشت برنامه غذایی منظم و مقوی در نظر بگیرید. در محیطی مناسب غذا بدهید. در ظروف خوش رنگ غذا آماده کنید. با صبر و حوصله و بدون دعوا و تهدید غذا بدهید.