حمام نرفتن کودک

دخترم4سالشه حموم نمیره موهاشو شونه نمیزنه حتی لباس هاشم درنمیاره..علتش تراز دست دادن لباس.همه نوع ترفند و جایزه گذاشتم اما هیچکدوم فایده نداشت.خواهشا کمکم کنید الان یک ماه و نیم من این مشکل رو دارم اما هنوز حل نشد

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام
بايد ديد ريشه اين موضوع كجاست يك و نيم ماه پيش چه اتفاقي رخ داده كه فرزندتون داره با اين روش اعتراض خودش رو نشون ميده و مقاومت داره بر تغيير حتي با تشويق
بهتره براي بررسي بيشتر و جامع تر با مشاور كودك صحبت كنيد .