سلام من شبا موقع خواب بطور ناگهانی پشت پای چپم گرفته میشه یعنی درحدی که جیغم بلندمیشه بعد حدود چندثانیه ای طول میکشه خوب شه بعد فردای آن  روز پاهام گرفته س و درد میکنه میتونین علتشو بگین?

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

وقت بخير

گرفتگی عضله ساق پا شايع است و علت های بسيار دارد

از جمله مصرف برخی دارو ها

كمبود برخی ويتامين ها مانند D

بی حركتی طولانی

كوتاهی اين عضلات

عدم تعادل الكتروليت ها

به هم خوردن مايعات بدن

پس بايد همگی را بررسی كنيد

اگر ورزش روزانه نداريد پيشنهاد ميشود ورزش كششی مانند يوگا يا پيلاتس شروع كنيد

با روغن هاي طبی اين عضلات را به آرامی ماساژ دهيد

شب ها بين دو زانو بالش بگذاريد و يا اگر صاف ميخوابيد زير زانو ها را با بالش پر كنيد

اين عضلات را گرم نگه داريد

تجربه شما

مشکل عصبی میتونه باشه ?

@امیدزندگیم449

مشكلات عصبی به دليل اينكه تعادل سيستم ايمنی را بر هم ميزند ميتواند علت باشد