عدم تمرکز و ناامیدی در زندگی

باسلام مدتی هست که بنده تمرکز حواس خود را از دست داده ام بطوری که اگر در دو دستم چیزی باشد به طور ناخودآگاه یکی از آنها را رها میکنم و بیشتر اوقات روی پام میفته و تازه متوجه میشم که دوتا وسیله دستم بوده ۲۰سالمه و دانشجو هستم و به همین دلیل عدم تمرکز در درس هم به مشکل برخوردم . زیر نظر مشاور بودم اما درمان نشدم حتی الان هم که دارم می‌نویسم تمرکز کافی ندارم و گاهی به همین دلیل خیلی خیلی عصبی میشم و فکر خودکشی میکنم اعتماد بنفسم بسیار اومده پایین و فکر میکنم فقط من در برابر دیگران مسئولیت دارم و دیگران در قبال من وظیفه و مسئولیت ندارند

لطفاً منو واسه بدست آوردن تمرکزم راهنمایی کنید خیلی تحت فشار روحی هستم و مشاور هم نتونست بهم کمکی بکنه

باتشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور کودک و بین فردی

با سلام دوست عزیز

برای بهبود تمرکز میتوانید تمریناتی مثل حل سودوکو با شروع از سطح ساده به دشوار، تمرینات هوازی، تمرینات تن آرامی مانند یوگا، حل پازل، انجام دهید.

میتوانید از تمرینات کتاب (پرورش مغز ترجمه مریم جلالی انتشارات مهرسا) برای بهبود تمرکز خود استفاده کنید.

با توجه به شرح حالی که دادید به نظر میرسد عدم تمرکز شما ثانویه باشد. یعنی از عوارض کاهش خلق و احتمالا افسردگی شماست که دچار این حالت شده اید. بنابراین بسیار مهم است که مساله اصلی شما درمان شود تا مساله تمرکز نیز حل شود. توصیه میکنم به مشاور مراجعه کنید و جلسات خود را ادامه دهید.