قرص اورژانسی و رورش جلوگیری

با سلام

درسته میگن قرص اورژانسی قدرت باروری رو بالا میبره. آخه بعضیها با این قرص باردار شدن. من دو سال و نیمه روش جلو گیریم کاندومه. گاهی شک داشتم قرص اورژانسی خوردم شاید تو یه سال  10 بار خوردم. تو دوماهه گذشته 4 بار قرص اورژانسی خیلی تو روحیم تاثیر گذاشته. بنظرتون چه روشی رو انتخاب کنم . نزدیکی مون عمیقه و فکر نکنم بشه آی یو دی گذاشت . آمپول یا قرص یاسمین چطوره؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
آیو دی در رحم قرار میگیرد و نزدیکی در واژن انجام میشود.قرص اورژانسی در موارد ضرورت باید استفاده شود نه به عنوان یک روش دائم.با توجه به شرح حالتان باید روش انتخاب کنید.جهت مشاوره بیشتر به مراکز بهداشت مراجعه کنید.شب خوش