ورشکستگی همسر

سلام روز بخیر. من و شوهرم 4 ساله ازدواج کردیم و ایشون موقعیت مالی خیلی خوبی داشتن ولی متاسفانه افتاد تو شرطبندی این سایتا و با خاک یکسان شد و کلا تو این 4 سال بیکاره و من میرم سرکار و خرج میکنم ولی متاسفانه هنوزم قمار میکنه و ولش نمیکنه میگه این همه پول دادم بابد برگردونم پولامو من میتونم ولی فقط روز به روز تو گل بیشتر میریم چیکار کنم باهاش از عالم و آدمم پول گرفته واقعا خسته شدم کمکم کنید لطفا

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره خانواده

سلام دوست عزیز وقت بخیر، مطمئنا شرایطی که شما باهاش روبرو شدید شرایط بسیار سختی است ولی با توجه به مشکل مطرح شده در اینجا شما از شروع زندگی مشترک بارمالی این رابطه رو به دوش کشیدید و با این کار همسرتان رو در شرایطی قرار دادید که وقتی در زندگی دست به انتخابی میزنه مسولیت رفتارهای خود را به عهده نگیرد و متاسفانه اگر همچنان بار مالی این زندگی را به دوش بکشید هیچ وقت همسرتان را در شرایطی قرار نمی دید که با مشکلاتی که در زندگی ایجاد کرده روبرو بشه. همیشه وقتی در روابط یکی از زوجین مسولیت بیش از حد قبول میکنه طبیعیه که طرف دیگر مسولیت پذیر نباشه پس برای تغییر در شرایط در ابتدا بایستی در رفتار خودتون تغییر رو ایجاد کنید.
موفق باشید