شیرخوردن نوزاد 45 روزه

سلام. پسرم ۴۵ روزشه وزن ۳۳ روزگی ۴۸۵۰ بود وزن موقع تولد۳۶۵۰ بوده یه مدته موقع شیرخوردن تا سینه رگ میاد ول میکنه یا همش موقع شیرخوردن زور میزنه و گریه میکنه علتش چیه خسته شدم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
وقتی جریان شیر سریع می شود خودتان با دست پستان را کنترل کنید تا شیر با جریان تند وارد دهان نشود. اینکه این مواقع سینه را رها می کند طبیعی است پس با دست جریان را کنترل کنید.
این علائم هنگام شیر خوردن ممکن است به علت شکم درد یا کولیک و... باشد. شیردهی را با اصول صحیح انجام دهید. بهتر است در وضعیت نیمه نشسته  و در دفعات بیشتر و حجم کمتر شیر بدهید.