سلام پسرم ۸۰روزشه بردم دکتر گفت کولیک داره

روزها نمیخوابه ازساعت ۹صبح تا۱شب، زیادم شیر میخوره اصلا بازی نمیکنه فقط گریه میکنه وشیر میخوره،اگه زیاده روی کنه بالامیاره، روزبیستوسومش دکتر براش شیرخشک نوشت آخه وزنش بالا نمیرفت

اگه میشه راهنماییم کنین بخاطر کولیک زیاد میخوره شیر یا عادیه؟

پاسخ مشاور
باسلام
 گاهی به دلیل حجم کم شیر مادر، شیرخوار گرسنه بوده و مکررا شیر میخورد و بیقرار است.
در مواردی ریفلاکس و الرژی عفونتهای ادراری و ... باعث بیقراری میشود. درهرحال جهت تشخیص نیاز به معاینه دقیق است.

تجربه شما

بچه من هم اینطوریه. ولی شیر بالا نمیاره.به نظرمن بچه شما رفلاکس داره. قطره های آد ومولتی ویتامین رو حتما بهش بدید. همراه قطره کولیک قطره پدی لاکت هم بدید. ببرید پیش متخصص و بگید رفلاکس داره تا بهش شربت رانیتیدین بده.شیر خشک هم یا  اچ آ باشه با پپتی جونیور. آپتامیل پپتی جونیور بدمزه است تکه کوچیک نبات داخلش بریزید. نبات زعفرانی هم بده

اگر شیر رو بالا نمیاره دقیقا مثل دختر منه. فکر کنم رفلاکس پنهان داشته باشه که وزن نمیگیره.قطره های آد و مولتی رو حتما بهش بدید.ببرید پیش دکتر شربت رانیتیدین بهش بده. شیر خشک هم بهتره اچ آ یا پپتی جونیور باشه که بچه آروم میشه. تقریبا 1هفته زمان میبره که علائم آرامش نوزاد خودش رو نشون بده.قطره پدی لاکت هم همراه قطره کولیک بدید.