کم حرفی و عدم شوق در همسر

سلام ۱۱ ساله ازدواج کردم و یه پسر ۲ ساله دارم همسر از خیلی جهات خوبه ولی کم حرفی و بدون شوق بودنش واقعا من رو عذاب میده و زندگی رو برام دشوار کرده اگر خونه باشه یا فیلم میبینه یا خوابه و هیچ حضور روانی در منزل نداره و این انرژی من رو برای یه زندگی شاد از بین میبره واقعا نمیدونم کار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

 اینکه همسرتان کلا شخصیت آرام و منزوی داشتند یا اینکه مدتی ست این رفتار را دارند به حل مسئله کمک بیشتری میکرد.

ابتدا باید برایتان توضیح دهم که چندین سال پس از ازدواج ،شور و نشاط سالهای ابتدایی به تدریج کمرنگ شده و بسیاری از زوج ها  از احساس یکنواختی و سرد شدن در رابطه شکایت میکنند .

گلدان گلی را در نظر بگیرید که رسیدگی کافی به آن نشود پس از مدتی پژمرده و خشک میشود ،زندگی زناشویی نیز همانند یه گیاه نیاز به رسیدگی و مراقبت دارد چه بسا با طولانی شدن ازدواج این رسیدگی باید بیشتر و حساس تر نیز باشد.

ابتدا از شما میخواهم با همسرتان در مورد مسئله ای که برایتان ناخوشایند است صحبت کنید ،ممکن است مشکلی در محیط کار و یا...داشته باشند که باعث بروز این رفتار شده ،اگر در این زمینه مشکلی وجود داشت با ایشان همدردی کرده و تلاش خود را برای حل مشکل و همراهی با او اعلام کنید.دوست گرامی همچنیم ممکن است دلخوری و نارضایتی هم بین شما و همسرتان وجود داشته باشد که با این رفتار همسرتان اعتراض و ناراحتی خود را بروز میدهد،به رابطه و رفتار خود در چند ماه اخیر نگاهی بیندازید و در این مورد نیز با همسرتان صحبت کرده و در صورت نیاز به مشاور خانواده مراجعه کنید.

بعد از بررسی موراد ذکر شده این موارد میتواند به شما در تغییر شرایط کمک کند.

لیستی از کارهایی مورد علاقه خود و همسرتان را تهیه کنید (مکان ها و هر انچه با آن خاطره داشته و یاد آور دوران نامزدی و اوایل ازدواجتان است میتواند پیشنهاد خوبی باشد)و با توافق زمانی را برای وقت گذراندن با هم در بیرون از منزل و بدون حضور فرزندتان داشته باشید.

مرور خاطرات ،عکس ها و فیلم های شخصی یا یک سفر دو نفره هم به بازسازی رابطه کمک میکند.

بسته به خلاقیت و شرایط زندگی خود راهکار مناسب با زندگی خود را برای ایجاد نشاط خلق کنید.

موفق باشید