سلام مادرم 45 سالشه ،یه مدتی هست زانو پای چپش درد میکنه البته یکم اضافه وزن داره ولی اینبار طوری درد میکنه که به سختی راه میره و خم و بازش میکنه و میگه وقتی راه میرم گرم میشه یکم دردش کمتر میشه ولی وقتی میشینه بدتر میشه و به سختی باز بلند میشه

از کمپرس یخ و روغن های گیاهی هم استفاده کرده وقتی روغن میزنه، کمی نرم میشه ولی خوب نشده لطفا راهنمایی کنید چیکار کنه ؟

و اینکه آیا میتونه از غلظت خون باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

وقت بخير

در اينكه رابطه بين غلظت خون و زانو درد پرسيديد نميدانم

اما با توجه به علائمی كه ذكر كرديد درد پا بيشتر ناشی از خشک شدن زانو ها است

روزانه نيم ساعت آب درمانی به اين صورت كه در استخر با دمای معمولي راه بروند

روزانه استفاده از كمپرس يخ به مدت ٥ دقيقه در داخل زانو و تكرار سه بار روزانه

انجام دادن ورزش های نرمشی سبک به صورت سفت و شل كردن عضله روی زانو و همچنين به داخل و خارج دادن پنجه پا

شب ها اگر طاقباز ميخوابند قرار دادن بالش زير زانو ها و اگر پهلو ميخوابند قرار دادن بالش بين دو زانو

بستن زانو بند های جورابی به مدت دو ساعت در روز