بنده غلظت خون دارم میخوام با متخصص هماتولوژی یا دکتر زنانی که در این باره اطلاعات کافی داشته باشه مشورت کنم. یک سقط داشتم و سابقه غلظت خون در اقوام ما و استفاده از آمپول وجود داره . تو رو خدا کمکم کنید تحمل سقط دوباره رو ندارم . مورد قبل تو ۷ هفته و ۵ روز اتفاق افتاد . الان ۷ هفته ام و دکتر فقط ۱۲ ساعت یک بار برام آسپرین ۸۰ تجویز کرده.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل در حال تحصیل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام همين داروهايی كه دكترتان تجويز كرده كافيست ولی اگر غلظت خونتان رفع نشد آمپول انوكساپارين روزانه هم زير جلد بايد بزنيد