حالت تهوع پسر 20 ماهه

با سلام. پسرم ۱۹ ماهش پر شده رفته توی ماه بیستم خیلی به بوی غذا حساسه اوغ میزنه مخصوصا وقتی شکمش سیر باشه و گاهی هم بالا میاره، خیلی وقته که این جوریه گاهی یک هفته خوب خوبه و من اصلا یادم میره گاهی باز دوباره شروع میشه. دکتر فوق تخصص بردم براش سی تی اسکن مغز نوشته خیلی میترسم خدای نکرده چیزی باشه .نباید علائم دیگه ای داشته باشه که دکتر سی تی نوشتن خیلی ناراحتم کمکم کنید ممکنه بخاطر چی باشه. سرش هم ضربه نخورده .میگم شاید بخاطر نوع غذایی هست که میخوره چون بنظرم غذاهای سرد مثل پنیر .دوغ  میخوره یا سیر توی غذا باشه تشدید میشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

سلام

نوع غذا ميتونه مؤثر باشه ولی بعضی از بچه ها به بوی غذا حساستر هستند نسبت به سايرين.

از كی اين مشكل شروع شده؟

سابقه ريفلاكس در ماه های اول تولد نداشته؟

سابقه بيماری خاصی؟

يا خود شما در دوره بارداری مشكلی نداشتيد؟