سلام و خسته نباشی خدمت شما من و همسرم .تقریبا دو ساله ازدواج کردیم.تو یه خونواده شلوغ که چهار تا بچه ایم بزرگ شدم.اما همسرم تک فرزنده. همسرم خیییلییی مامانشو دوست داره و این منو اذیت میکنه.ما با هم زندگی میکنیم تو یه ساختمون اونا پایین ما بالا.مامانش مریضه و هرشب شوهرم میره نزدیک یه ساعت دستشو ماساژ میده. ما تازه بچه دار شدیم یه پسره ۴ ماهه.دوره بارداریم پشتم که درد میکرد باید کلی خواهش میکردم ازش که ماساژم بده بلکه یه کم آروم شم.حتی به همسرم مستقیم گفتم که از این همه دوست داشتن مامانت خسته شدم ولی هیچ تأثیری نداشته و گاهی بحثمون به دعوا کشیده. اوایل نامزدیمون مادرش عمل داشت بعدش که مرخص شد اومد خونه شب یه ساعت پیش من میخوابید بعدش میرفت پیش مامانش.و خیییلییی موضوعات این چنینی.... ما اکثر وقتا که بیرون یا مسافرت میریم باید با هم بریم.به غیر از یه دونه ماه عسل و یه بار خونه مامانم و گردش داخل شهر(اونم گاهی) همش با همیم.. هر چی میخریم و میخوریم تقریبا با قیافه گرفتن مواجه میشیم.اصلا راحت نیستم یعنی اوایل بودم اما دیگه طاقتم تاب شده.متأسفانه همسرم هم پس اندازی نداره که جای دیگه خونه بخره. حالا من باید چیکار کنم؟همه حتی مادرشوهرم بهم میگن چقدر لاغر شدی یا دیگه مثل سابق شاد نیستی؟!و من میخوام مثل قبل باشم بگم بخندم شاد باشم اما نمیشه یعنی نمیذارن. لطفا کمکم کنید ممنون از لطفتون
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز دونفر وقتی بادو فرهنگ متفاوت باهم ازدواج میکنن اختلاف سلیقه هایی به وجود میاد .اینکه تونستید خودتون رو با شرایط وفق بدید وبنا به خواسته همسرتون از نظر پوشش وظاهر رفتار کنید خیلی خوبه ونشان از بلوغ عقلی شماست حالا که یک فرزند پسر دارید باید بیشتر رابطه همسر ومادرش رو درک کنید و باهاشون هم حسی داشته باشید میدونم که دوس دارید همسرتون کامل در کنار شما باشند ولی شما که 4ماهه مادر شدن رو تجربه کردید واینقدر برای فرزندتون زحمت میکشید بنظرتون اینکه یک پسر از 24ساعت 1یا 2ساعت از وقتش رو به مادرش اختصاص بده زیاده روی هست؟ دوست عزیز ازداوج تملک نیست وما نباید فکر کنیم که با ازدواج کردن مالک طرف مقابلمون هستیم شرایط همسر شما خاص هست ایشون تک فرزند هست و در ضمن مادرشون بیمارهستند نمیدونم پدر شوهرتون در قید حیات هستن یا خیر؟ میتونید پیشنهاد بدید همسرتون برای مادر وپدرش بلیط تهیه کنه تا دونفری مسافرت برن وبگید بزار زن وشوهر باهم باشن چون لازمه یا با خواهرش و .. هرکسی میتونه بره هیچ وقت از همسرتون نخواید بین شما ومادرش یکی رو انتخاب کنه . چون هرکدوم شما جایگاه خاص خودتون رو دارید واعتراض هم نکنید بلکه در خلوت بگید اینکه تو حواست به مادرت هست خیلی ارزشمنده ومن تعهدت رو به خانوادت دوس دارم ولی دلم میخواد گاهی تنهایی سفر بریم گاهی دونفری رستوران بریم شاید این ها خیلی کوچیک باشه ولی برای من لازمه باور کنیددر زندگی خیلی فرصت اندکی هست که انسانها در کنار هم باشند باید قدر باهم بودن رو دونست همیشه اوضاع این چنین نخواهد بود .حالا که مادر هستید خودتون رو جای مادر همسرتون بزارید وکمی درکش کنید که ثمره تمام زندگیش همسر شماست .مطمعن باشید شما وهمسرتون نتیجه این خوبی که در حق ایشون میکنید رو در زندگیتون خواهید دید کمی زاویه نگاهتون رو تغییر بدید موفق باشید