کارم رو دوست ندارم

سلام. من ۲۴ سالمه تازه یک ساله سر کار میرم و خیلی ازش متنفرم کلی کار کردم که از کارم خوشم بیاد ولی از همون اولش بدم اومد ازش تا الان، تصمیم گرفتم دیگه نرم ولی نزاشتن گفتن حیفه الان همه بی کارن خیلیها میخوان جای تو باشن خب بیان جام. من نمیتونم تحمل کنم این محیطو من توو محیط درمانی کار میکنم خیلی برام سخته کار توو این محیط . کارم هیچ ربطی به رشته ی دانشگاهیم نداره جامو عوض کردن ولی بازم تغییری نکرد چون دوباره همون کارو دارم انجام میدم از طرفی هم اینقدر قسط و قرض داریم که هیچی از حقوق برام نمیمونه احساس میکنم فقط دارم عمرمو تلف میکنم میرم و میام هیچی هم به هیچی من سر کار میرم که شوهرم بتونه قسطاشو بده فقط همین دیگه خسته شدم همه هی میگن تحمل کن هی میگن درست میشه ولی من هیچ امیدی به درست شدن شرایطم ندارم اونم توو این وضع کشور که همه چی داره روز به روز بدتر میشه، جای قبلی که کار میکردم خیلی تخریبم‌ کردن انگار مدرسه بود دائم داشتم توبیخ میشدم اونم بخاطر کار نکرده‌ام کاری که همکارام اشتباه انجام داده بودن انداختن گردن من اینا روی روحم تاثیر گذاشت چند وقت پیش یه تماس تلفنی از اون جا داشتم دستم میلرزید به شدت استرس گرفته بودم با این که دیگه هیچ ربطی به اونجا نداشتم الان شدم یه آدم بدبین و عصبی و حساس که به همه چی شک داره دیگه محبتهای کسی رو باور نمیکنم بس که توو اون کار قبلیم‌ با آدماهای دورو سر و کله میزدم‌ نمیدونم‌ چی درسته چی غلط فقط اینو میدونم که دوست ندارم‌ کار کنم اینجایی هم که اومدم از لحاظ مدیریتی فرقی با اونجا نداره فقط حجم کار کمتره میدونم که همه جا وضع کار همینه منم خیلی حساسم میشه راهنماییم کنید که چی کار کنم؟ 😔😔

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل پذیرش درمانگاه وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

سلام
بحث میزهای پذیرش در عین حال که می تواند جذاب باشد اما همراه با فرسودگی شغلی است .
با توجه به این که مسائل کاری در این شرایط بسیار سخت و پیچیده شده و شرایط کارفرما و محیط کاری نیز تفاوت ها و اشتراک های زیادی دارد باید در نظر داشته باشید که در هر شغلی این موارد به نوعی وجود دارد.
اما بیشتر از موضوع شغل به نظر می رسد شما در محل کار قبلی خود استرس هایی تجربه کردید و همینطور از مسیر زندگی و بحث های اقتصادی در زندگی خود خسته اید و ناراضی هستید.
در نتیجه به نظر می رسد شما در هر شغلی ورود کنید با کوچکترین مساله حتی طبیعی چندین برابر دلزدگی را تجریه میکنید که این مساله برای شما شرایط را سخت تر میکند.
در اولین قدم سعی کنید مشکلات اصلی و اولیه خود را حل کنید به خود فرصتی برای تجدید قوا دهید . حتی میتوانید همزمان با این شغل به دنبال شغل بهتری بگردیدو
برای خود وقت شخصی صرف کنید و حتما از تعطیلات آخر هفته استفاده نمایید.
سعی کنید با تفریح ذهن خود را به آرامش برسانید و تجدید نیرو کنید.
درصورتی که این حالتها ادامه پیدا کرد به مشاور مراجعه کنید.
شاد و پیروز باشید.