درمان لکنت زبان در بزرگسالی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 833 بازدید 2 تبادل تجربه

با سلام و وقت بخیر

نامزدم از کودکی لکنت زبان داشته به گفته خودشون دوران مدرسه خیلی بیشتر بوده . این مدلی نیست که بخواد شروع هر کلمه رک چندبار بگه بلکه یه مکث چند ثانیه ایی داره و بعدش خوب میشه میخوام بدونم اصلا راهی نداره که بهبود کامل داشته باشه؟ هیپنوتیزم میتونه موثر باشه؟ من اصلا به روشون نیاوردم و طوری نیست که تاثیر بدی روی روابط اجتماعی شون بزاره فقط میخوام اگه راه بهبودی وجود داره کمکشون کنم. پیشاپیش از راهنمایی شما ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۷ جنسیت مرد شغل استاد دانشگاه وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

با عرض سلام و خسته نباشید
احتمالا از نوع قفل روی یک صدا باشد،همسر شما حرکات همراه  با لکنتش داره؟مانند تیک
لکنت تا قبل از ۳ سالگی یا ۴ سالگی تقریبا به صورت کامل درمان می شود اما در بزرگسالی  کار مقداری دشوارتر است و بیشتر نحوه ی کنترل لکنت مورد آموزش قرار می‌گیرد
هر چی کنترل بر روی لکنت خود بیشتر بشه روانی گفتار هم بیشتر می شود شما می تونید تمرین های مربوطه رو از گفتار درمانی بخواهید .
من در مورد تاثیر هیپنوتیزم بر روی میزان لکنت اطلاع ندارم و فکر نکنم تاثیر زیادی داشته باشه🌺🌺

تجربه شما

سلام آقای دکتر روز خوش:

من یه دختر 22 ساله هستم که درب چگی منو ترسوندن و من دچار لکنت شدم الان حدود 3 ماه که گفتار درمانی میرم ولی دکتر من فقط بهم تمرینات کششی دست و گردن میده با تمرینات نفس گیری.میخواستم بدونم آیا مراحل درمانشون صحیح است؟؟ممنون

بله تیک کوچیکی هم داره یه مکث چندثانیه ایی بعدش ادامه صحبت درست هستش که میگن این نوع لکنت ها جنبه عصبی داره؟ ولی اصلا عصبی نیستن خیلی. آرومند

@only_1370

در بیشتر مواقع در هنگام استرس و عصبانیت شدت لکنت بیشتر می شه برای گرفتن برنامه درمانی حتما به گفتار درمان مراجعه بفرمایید چون اولش باید به دقت نوع و شدت لکنت مشخص بشه