لکنت زبان در بزرگسالی

140 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام. من از وقتی ۷ یا ۸ سالم بود فهمیدم لکنت زبان دارم. اعتماد به نفسمو آورده پایین ۷ سالم هست که ازدواج کردم. یه دختر دوساله دارم. شوهرم خیلی منو میترسونه جوری که به هر بهانه منو میترسونه. وقتی هم حرف میزنم زبانم ناخودآگاه میگیره. لطفا بهم راهکار بدید. ممنون😢

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل - وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

سلام گلم

متوجه نمیشم همسرتون چرا شمارو میترسونن؟؟چون این ترس عامل ایجاد استرس و تشدید لكنته!

مورد بعدی اینه كه من نمیدونم شدت لكنت و نوع گیرهای شما به چه میزان هست ولی اگر كه در ابتدای جملات هستش از گفتار آسان یا ایزی انست میتونین استفاده كنید در این صورت كه قبل از شروع گفتار ابتدا یه حالتی مشابه hhh بگید و بعد كلمه مورد نظر.این طوری حنجرتون اسپاسمش كم میشه.فیلم سخنرانی پادشاه رو هم حتما ببینید دوست عزیز

موفق باشید

تجربه شما

همسرم چون من خیلی خوشگلم (بگفته خودش) میترسونه که زشت شم. کج و کوله شم. اعتماد به نفسم رو بیاره پایین😔

سلام .ممنون بابت راهنماییتون