سلام و خسته نباشید

دخترم ۲۱ ماهشه عاشق تخم بلدرچین  است . صبح غیر اون چیزی نمیخوره من روزی ۲ تا بهش میدم البته اگر به اون باشه ۳ تا میخواد الان فهمیدم همه میگن ضرر داره باید هفته ای چند تا بدی میتونین کمکم کنید؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

مصرف به اندازه تخم بلدرچین نه تنها ضرر نداره بلکه غنی از مواد مغذی و ویتامین ها هست و جایگزین بسیار مناسبی برای تخم مرغ به حساب میاد. حتی در برخی موارد میتونه باعث کاهش عوارض آسم مثل سرفه و ... هم بشه. در بسیاری از مدرسه های ژاپن به کودکان روزانه 2 عدد تخم بلدرچین میدن. اما مصرف بیش از حد اون هم (به خصوص زرده) میتونه نامطلوب باشه. با توجه به سن کودک شما توصیه میکنم تا حدود 3 سالگی هفته ای حدود 5 عدد و حداکثر روزی 1 عدد مصرف بشه.

با احترام

تجربه شما

ممنون آقای دکتر که کامل توضیح دادید

سپاس