تغییر سلیقه همسرم

تکلیف شوهرم با خودش مشخص نیست. مثلا یه خانوم که لباسهای آنچنانی پوشیده میگه چقدر با کلاسه . من همونها رو بخوام بپوشم کلی ازم ایراد میگیره که فلان جات بیرونه و چادر بپوش و من تیپ ساده دوست دارم و....

حالا بخوایم بریم خرید شیک ترین لباسهارو انتخاب میکنه برام بعد وقتی بیرون میپوشمشون از حجابم ایراد میگیره در مورد چیزهای دیگه هم همینطوره میگفت رنگ مو دوست ندارم مثلا. بهش گفتم میخوام رنگ مو بخرم بیا انتخاب کن رنگشو .اومد و انتخاب کرد و معلوم بود که دوست داره بخرم حالا موهامو رنگ کردم میگه شبیه جن شدی. من موهای خودتو ترجیح میدم به این شکلی . در صورتی که من واقعا زیبام . همه ازم تعریف میکنن توی همه زمینه ها استعداد نسبی دارم . توی کارش راهنماییش میکنم . حالا پسرم چند بار سرفه کرد گیر داده بود چرا کمکش نمیکنی خفه نشه . میگم بابا بذار خودش از پس خودش بربیاد برای دو تا دونه سرفه ! گیر داده بود نه تو کمک نمیکنی بچه رو . منم عصبانی شدم گفتم اصلا میخوام بکشمش. برگشته میگه آره تو هرکاری که بگی میکنی... نمیفهممش. حرفش با عملش با سلیقه اش جور نیست . اینجوریه که مثلا میگه آبی دوست دارم بعد بنفشه رو انتخاب میکنه و در نهایت قرمز میخره . من برای خودم زندگی میکنم . سلیقه ی خودمو دارم ولی از این ایراد گرفتانهای الکیش خسته ام. از این که نمیتونم بفهمم بالاخره چی میپسنده . خب اون شوهرمه .برام مهمه نظرشو راجب یه چیزهاییم بدونم اما نمیتونم حرفشو بخونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دارم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام دوست گرامی

به نظر میرسه در مواردی با همسرتون اختلاف سلیقه دارید و تلاش می کنید آنچنان که ایشون دوست دارند رفتار کنید تا تایید ایشون رو داشته باشید اما هرچقدر تلاش می کنید کمتر موفق می شوید و دچار سردرگمی می شوید و این شما رو اذیت می کنه

در فضایی همدلانه و در موقعیتی مناسب با همسرتون در رابطه با این حسهاتون صحبت کنید و از ایشون تقاضا کنید دست از مقایسه کردن بردارد و شما رو آن طور که هستید بپذیرد و تلاش کنید تمرکز خودتون رو روی نقاط قوت و توانمندیهاتون بگذارید و در آن جهت گام بردارید و رشد کنید و احساس خوبی رو تجربه کنید. و در اثر زمان همسرتون وقتی توانمندیهای شما رو ببینند کمتر درصدد تغییر شما گام برمی داره و همچنین اعتماد به نفس خودتون نیز افزایش پیدا می کنه

پایدار باشید