هم سلیقه بودن با خواهرشوهر

سلام

 من هر وقت یه رنگ مشخصی لباس مثل مانتو یا چیز دیگه ای رو میخرم یهو تن خواهر شوهرم میبینم همون رنگو

همین باعث میشه همه لباس هام توی کمد بمونن یا همش مدلش شبیه به لباس خواهر شوهرم درمیاد خیلی اتفاقی هم هست اون زودتر از من همون مدل و رنگ و میخره و وقتی که میخوایم بریم مهمونی یا مجلس من مجبورم نپوشم..بنظرتون اگر مثل رنگ لباس اون توی مراسم ها بپوشم بد میشه؟یا به نظرش من حسود میام..

یا وقتی یه لباس مد میشه من تو فکرمه که فرداش برم بخرم میرم خونه مادرشوهرم میبینم اون پوشیده و دیگه چیزی که دلم میخواد رو نمیتونم بخرم..از وقتی که ازدواج کردم دیگه هیچ لباسی که مدلشو دوست دارم نتونستم بپوشم چون همشو خواهر شوهرم زودتر میپوشه منم میترسم مثل اون بپوشم بهم بگن حسود.. چیکار باید کرد اینجور موقع ها؟ یجورایی انگار سلیقش کپی منه و من یکم دیرتر از اون خرید میکنم همین میشه که شاید فکر کنه کپی کردم از لباساش..حس بدی بهم دست میده باورم نمیشه هرچی میخرم اون زودتر خریده

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام ممنون که مارا انتخاب کردید .
دوست عزیز شما می توانید از خواهر شوهرتان بخواهید که با هم خرید کنید . چون این کار باعث می شود که دیگر لباس یک رنگ و یک مدل نباشد .
موفق باشید .