جوش و موی زاید

سلام. من صورتم جای جوش هایی دارم که خیلی اذیتم میکنه بصورت اسکار نیست به اون صورت بیشتر بصورت لکه هست و موی زاید فراوان دارم زیرچونه ام و وسط سینه ام و اطرف نافم پریودمم خیلی منطم نیست دکتر پوست رفتم و جوابی نگرفتم البته یک دوره کوتاه استفاده کردم بنظرشما مشکل از رحم و تخمدان من میتونه باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما احتمال اینکه اختلالات هورمونی داشته باشید وجود دارد بنابراین بهتر است در روز سوم پریود خود آزمایشات هورمونی تحت نظر پزشک انجام بدهید تا علت مشکل شما بررسی شود موفق باشید.