ترک تریاک همسر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 106 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خواهش میکنم کمکم کنید. همسرم ۳۴ سالشه. ما پنج ساله ازدواج کردیم سه سال عقد بودیم و دوساله خونه خودمونیم .به شوهرم شک داشتم که چیزی مصرف میکنه ولی الان یک هفته ست که مطمئن شدم تریاک میکشه ، از برادرش پرسیدم و اون بهم گفت. با شوهرم حرف زدم ولی زیر بار نمیره و همه چیز رو انکار میکنه و اصلا باور نداره که مصرف کننده شده. مادرهمسرم سنش بالاست و شوهرم به بهانه های مختلف هر روز میره اونجا و اونجا مصرف میکنه . پیش من یا تو خونه خودمون کاری نمیکنه . میخوام کمکش کنم ترک کنه ولی چجوری چیکار کنم وقتی خودش قبول نمیکنه معتاد شده. اونقدر این چندوقت گریه کردم داغون شدم. نمیخوام کسی بفهمه . راهنماییم کنین .منتظر جوابتونم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور اعتیاد

دوست عزیز سلام
قبل از هر تلاشی برای کمک به همسرتون باید آرامش خودتونو حفظ کنید .کاملا قابل درکه که این مسئله باعث ناراحتی زیاد شما شده اما گریه کردن و غصه خوردن شما مشکلی رو حل نمیکنه در اقدام اول برای کمک به همسرتون با آرامش باهاش صحبت کنید بهش بگید این مسئله چقدر تو روحیتون تاثیر منفی داشته حواستون به این نکته باشه به هیچ عنوان حتی ناخواسته تحقیر یا سرزنشش نکنید بهش بگید مصرف مواد یه بیماریه قابل درمانه و شما برای حل این مسئله همراهیش میکنید . برای ترک همسرتون میتونید از گروه هایی مثل کنگرهء ۶۰ کمک بگیرید که به تدریج با کم کردن مواد باعث ترک مصرف کننده میشن .
و کلام آخر و خبر خوب اینکه همسر شما به مواد شیمیایی اعتیاد ندارن و ترک مواد مخدر سنتی عوارض به مراتب کمتر از مواد مخدر صنعتی به جا میذاره .
موفق و موید باشید

تجربه شما

ممنونم از پاسختون . ولی الان مشکل اینه شوهرم اصلا قبول نمیکنه که مصرف کننده شده و فقط انکار میکنه و طفره میره . کنگره ۶۰ چه جور گروهی هست ؟

آیا بدون بستری شدن و کمپ میشه ترک کرد ؟

@بینامم

سلام مجدد خدمت شما انکار یک پدیده شایع در بین مصرف کنندگان مواد مخدر و محرک است بنابراین اینکه همسرتون نمیپذیرند که اعتیاد دارند یکی از ویژگی های این بیماریه اما با جلسات مشاوره میشه تا حد زیادی به ایشون کمک کرد کنگره ۶۰ یک گروه هست که افراد مصرف کننده با توجه به دوز مصرفی خودشون تحت درمان قرار میگیرند و مواد رو کم کم کنار میگذارند این گروه در مناطق مختلف مستقر هستند شما میتونید بررسی کنید در گوگل و محل نزدیک به زندگی خودتون رو پیدا کنید و ازشون کمک بگیرید در صورت داشتن سوال مجددا بنده در خدمتم