سلام

ازتون عاجزانه درخواست کمک دارم

شوهرم با یه دختر دوست شد و در حد گردش پیش رفتن، تا اینکه من متوجه شدم به روش آوردم و اینکه اعتراف کرد و گفت که دیگه ادامه نمیده چند بار این دختره تماس گرفت شوهرم جلو خودم گفت دیگه تماس نگیر، تا اینکه دوباره تماس گرفت و من جواب دادم و برخورد کردم و مدتی تماس نمیگرفت تا اینکه دیدم دوباره تماس گرفته شوهرم گفت این دختره تو کار آگهی روزنامه هست و بخاطر اینکه آگهی بزنم زنگ بهم زده و من گفتم نیاز ندارم تماس نگیر. امروز رفتم محل کارش، دختره خودش رو نشون نداد که برخورد کنم، تمام خاطراتی که با شوهرم داشته ، شوهرم برام تعریف کرده، فقط به زندگی امیدی ندارم، دختره ول کن هم نیست ، دو تا بچه دارم، میخوام نظرتون رو بدونم چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

آگاهی از خیانت در زندگی بسیار ناراحت کننده و دلسردکننده ست. خشم، ناامیدی احساسات طبیعی هستند که شما تجربه میکنید.

اینکه دلتون میخواد با فرد سوم برخورد کنید

با خودتون دنبال دلیل می گردید و میپرسید چرا من

دیگه این زندگی زندگی نمیشه

و به پایان فکر میکنید.

اما بسیار مهم است قبل از تصمیم گیری خود در نظر بگیرید:

آیا هیجانات خود را بروز داده اید و الان در حالت تعادل بین عقل منطق هستید؟

آیا همسرتان پشیمان است و حاضر برای تلاش جبران اشتباه؟

آسیب های گذشتن از زندگی تون بیشتر است یا سود ماندن و ترمیم رابطه؟

و اینکه در این خطا سهم شما چقدر بوده؟

هرگز هیچ کس حق ندارد جای شما تصمیم بگیرد که چه کنید اما مهم است به خودتون و زندگی فرصت دهید اگر حتی روزنه ای کوچک وجود دارد.

برای بروز احساسات و خشمتان حتما با یک مشاور زوج حضوری صحبت کنید تا با بازگشت آرامشتان بتوانید بهترین اقدام را بکنید.

و لازم به ذکر است سعی نکنید با این خانم روبرو شوید مگر در صورت صلاح دید مشاورتان.

آرامش زندگی تان پایدار🌹🌹🌹