احتمال درد سیاتیک

سلام. من حدود چند ساله که این دردو دارم و گاهی از بین میره و گاهی تشدید میشه (مثلا وقتی روی زمین میخوابم یا محیط مرطوب باشه ) این درد از بالای باسن پای راست تا روی ران و پشت‌ ران و عضلات کشاله ران حس میشه و گاهی که داروهای ضد اضطراب و افسردگی میخورم‌ کاملا خوب میشه و چون در خانواده همه دچار سیاتیک هستند من فکر میکنم این باشه چه ورزشی یا چه کاری کنم این درد بهتر بشه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام
وقت بخير
روي درد هايتان برچسب نزنيد
تا زماني كه معاينه و ارزيابي نشوي علت درد ها مشخص نمي شود
درد عصب سياتيك به طرق مختلفي تحريك مي شود،
حتما به متخصص ستون فقرات مراجعه كن
و سعي كن درمان در جهت مناسب دريافت كني
چون اگر درجات پايين باشد قابل درمان و اصلاح است.
اگر اطلاعات بيشتر مثل ام ار اي يا عكس با ازمايش خاصي داري بگو تا بيشتر و بهتر كمك كنم.
سعي كن شب ها به پهلو بخوابي و بالش قطور بين دو زانو بگذاري.