درد سیاتیک

رگ سیاتیک دارم. درد شدید تو پاهام دارم. اصلا نمیتونم راه برم بنظرتون چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام
بهتر است در اولین فرصت به متخصص مغز و اعصاب یا فیزیوتراپی مراجعه کرده و معاینه شوید که علت و مکان درگیری عصب سیاتیک مشخص شود.
پس از مشخص شدن آن با کمک داروهای تجویزی توسط پزشک شما و همچنین کمک ورزش ها و دستگاههای فیزیوتراپی قطعا بهبودی نسبی حاصل می شود.