علت ایجاد مایع آزاد لگنی

سلام خسته نباشید

من 10 ماه که ازدواج کردم، همیشه پریود منظمی داشتم اما پریودم عقب افتاد رفتم دکتر و سونوگرافی معلوم شد که pco دارم ولی هیچ دارویی مصرف نکردم. یکی دو هفته پیش چنان درد بدی گرفتم که حتی نمیتونستم بلند بشم همسرم سریعا من رو دکتر برد رفتم سونوگرافی توی برگه نوشته بود که مایع آزاد لگنی قابل توجهی مشاهده میشود! و ننوشته بود که pco دارم و فقط نوشته بود که تو یکی از تخمدانهام کیست دارم در حالی که توی سونوگرافی قبلی که 4 ماه قبل انجام داده بودم مایع آزاد لگن نداشتم و هردو تخمدانم کیست داشت

سوال من این هست که آیا pco میتونه برطرف بشه ؟ و اینکه ما توی رابطه کاملا به تمیزی اهمیت میدیم و از کاندوم و ... استفاده میکنیم پس چرا من عفونت گرفتم؟ دکتر برام ویتامین ای، دو ورق قرص دیان ، کپسول داکسی سایکلین ۱۰۰ و میترونیدازول ۲۵۰ و کرم واژینال تریپل سولفا تجویز کرد و گفت بعد دوماه باز برم پیشش، نظر شما چیه. اینم بگم که من نه سوزش دارم نه خارش توی دوتا رابطه آخری فقط احساس درد کردم و ترشحاتم هم زیاد نیست

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
زمان انجام سونو مهم است و اطلاعات سونو فقط در همان ماه قابل استناد است پس در حال باید در مورد وضعیتتان تصمیم گیری شود.نوع تغذیه، نوع و جنس پوششتان، میزان رابطه و.....در ابتلا به عفونتها موثر است.داروها را مصرف و پاپ اسمیر هم انجام دهید. شب خوش