مراحل درخواست مهریه

سلام وقت به خیر . من سال هشتاد و پنج عقد کردم مهریه ام پانصد سکه طلا هست. الان میخوام مهریه رو اجرا بذارم چند تا سوال دارم .

1.حتما باید وکیل بگیرم؟

2. هزینه ای برام داره و چه قدر هزینه داره؟

3.حتما باید همون شهری که عقد کردیم مراجعه کنم به دادگاه چون در حال حاضر ساکن یک شهر دیگه هستم.

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل مدرس اموزشگاه وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با درود و احترام

١- خير الزامی به گرفتن وكيل در موضوع شما نيست ولی اصولا هر امری را متخصص آن موضوع سريعتر و بهتر انجام ميدهد.

٢-هزينه های مطالبه مهريه به دو دسته تقسيم ميشوند:

يک: هزينه دادرسی كه طبق نرخ های اعلام شده و بر مبنای تعداد سكه های مورد مطالبه تعيين ميشود.

دو: حق الوكاله وكيل در صورت داشتن وكيل كه اين هزينه به صورت توافقی ميباشد.

٣-در هر شهری كه سكونت داريد ميتوانيد اقدام نماييد.

موفق و مؤيد باشيد