مراحل قانونی طلاق توافقی

سلام . اگر ممکنه مراحل کامل طلاق توافقی رو بگید. ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن30جنسیتزنشغلازادوضعیت تاهلمجرد
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام

1. قبل از هر چیز زوجین باید در برگه ای توافق خود را در خصوص موارد، مهریه،نفقه، جهیزیه، و در صورت وجود فرزند حضانت فرزندان مشخص کنند.

2. مراجعه به دفاتر خدمات قضایی و گرفتن معرفی نامه برای معرفی به مراکز مشاوره خانواده و گرفتن نظر مشاوره خانواده

3. مراجعه مجدد به دفتر خدمات قضایی به همراه مدارک 1. شناسنامه زوجین  2. سند ازدواج   3. نظر مرکز مشاور خانواده  4. متن دادخواست طلاق توافقی  نسبت به ثبت دادخواست اقدام می شود

4. پروند ظرف معمولا یک تا دو. روز تعیین شعبه شده و برای طرفین پیام ارجاع به شعبه فرستاده می شود

5.تشکیل جلسه و تنظیم صورتجلسه توافقات

6. در صورتی که زوجه ادعای دوشیزگی کند معرفی به پزشکی قانونی

7. صدور گواهی عدم امکان سازش  یا همان طلاق

8. اقدام برای ثبت طلاق از طریق دفترخانه طلاق ظرف مدت سه ماه

موفق باشید.