تکرر ادرار و زودانزالی

سلام

مدت مدیدی هست که موقع خواب مدام باید برم ادرار و اینکه فشار ادرار کم هست. کیفیت خوابم کم شده برای همین توی روز خسته ام . موقع سکس هم زود انزالی دارم نسبت به قبل که خیلی اعتماد به نفسم رو پایین آورده.

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت مرد شغل آزاد وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

با سلام.
وضعیت ادراریتون نیازمند ارزیابی دقیق بالینی و شرح حال میباشد.
توصیه میشود بعد از انجام آزمایش ادرار و سونوگرافی ، با جواب آنها به کلینیک مراجعه کنید.
در مورد زود انزالی نیز درمان دارویی وجود دارد که بعد از برطرف کردن مشکلات ادراریتون، براتون شروع خواهیم کرد.