با سلام. ۸ ساله ازدواج کردم یه پسر ۴ساله دارم. شغل شوهرم آزاده و نیاز به سرمایه داره هر چی هم که کار میکنه چک ۶ ماه بعد را بهش میدند حتی مخارج زندگی را هم نمیتونه بده خیلی صبوری میکنم ولی بعضی وقتها حس میکنم دیگه بریدم .وقتی هم میاد خونه نه حرفی میزنه نه با بچه بازی میکنه .صبح که میره ۱۲شب میاد ولی هر روز بدتر از روز قبله. تپش قلب گرفتم دیگه. بهم راهکار بدید تا به آرامش برسم. ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم

شرایط اقتصادی به طور کلی دچار مشکلاتی شده که از دست من و شما خارج هست

اما با توجه به شرایطی که فرمودید من بیشتر فکر میکنم هم خود شما و هم همسرتون به دلیل شرایط مالی از هم دیگه دور شدین و این اوضاع روی روابط شما تاثیر گذاشته و احتمالا شما و همسرتون قدری دچار افسردگی شده اید

پیشنهاد میکنم از ابزار صمیمیت کمک بگیرید ،سعی کنید خودتون رو به ایشون نزدیکتر کنید تا بیشتر در مورد شرایط کاری شون صحبت کنند ،این باعث میشه تا هم روحیه هر دو شما تغییر کنه و هم با همفکری هم از پس شرایط سخت بر بیاید