سلام وخسته نباشید.من ی هفته از وقت پریودی گذشت بیبی چک زدم اول حاله انداخت بعدمثبت شد.آزمایش بتادادم 37شدو فرداش خونریزی کردم ودوباره بتادادم دوروز بعدش شد23نمیدونم پریود بود یاسقط.سنورفتم حامله نبودم گفتن سقط شده.ولی دردم از درد پریود کمتربود 6ماه هم هس ک اقدامم.سوالم اینه آیامن حامله بودم یانه آیاواقعاسقط شد؟؟؟؟ممنوون میشم اگ ج بدین خعلی نگرانم
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بله احتمالا باردار بودبد که خیلی زودهنگام سقط شده اگر داروهای هورمونی استفاده نکرده باشید