با سلام من 24 سالمه.فیبروم 12 سانت دارم حامله شدم بچم 16 هفته سقط شد.الان باید عمل کنم ولی احتمال برداشتن رحم است. دکتر متخصص برداشتن فیبروم سراغ دارین؟
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام با توجه به اینکه میخواهید باردار شوید و سن شما هم کم هست نیازی به برداشتن رحم نیست میتوانید به متخصص طب سنتی مراجعه نمایید وبا داروهای گیاهی فیبروم خود را آب کنید صبر کنید چون برای شما برداشتن رحم اصلا پیشنهاد مناسبی نیست