سلام . من سی و یک سالمه.دوساله ازدواج کردم. یکسال جلوگیری کردم ولی یکساله دیگه اینکارونکردم و باردار نشدم. چکار باید بکنم
پاسخ مشاور

مشاور دیابت بارداری و کودکان

با سلام، ضمن تشکر از طرح این پرسش، در پاسخ باید گفت با توجه به اینکه مسئله شما در زمینه بارداری است، توصیه می کنیم حتما با یک متخصص زنان و زایمان مشاوره بفرمایید. انجمن اطلاع رسانی دیابت گابریک در زمینه مسائل مربوط به دیابت می تواند در خدمت شما باشد. برای دریافت مشاوره تلفنی رایگان و آگاهی از تاریخ و زمان کلاس ها انجمن اطلاع رسانی دیابت گابریک از شنبه تا چهارشنبه از ساعت 9 الی 17 و پنجشنبه از 9 الی 13 با شماره 82433-021 داخلی 1 تماس بگیرید. در ضمن شما می توانید با عضویت در کانال تلگرام انجمن به آدرس (https://telegram.me/gabric (@gabric به صورت روزانه اطلاعات مربوط به اصول سبک زندگی سالم برای پیشگیری از دیابت و کنترل قند خون را دریافت نمایید. شما همچنین می توانید با مراجعه به وب سایت انجمن به آدرس www.gabric.ir از آخرین اخبار و اطلاعات مربوط به کنترل دیابت و نیز فعالیت های انجمن، مطلع شوید. ما در گابریک تلاش می کنیم تا هیچکس به علت نا آگاهی و نا امیدی، دچار عوارض تلخ دیابت نشود.