سلام. ٢١ سالمه دوماه متوجه شدم دو تا خط چروک زير چشمم افتاده.. خيلی نگرانم قرص ويتامين E هم زدم زير چشمم اما فايده ای نداشت خط خنده هم دارم قشنگ مثل خط چروكه. چيكار كنم زود نتيجه بگيرم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٢١ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص پوست، مو و زیبایی

درود. اگه شدتش کم باشه ممکنه با داروهای موضعی یعنی کرم و پماد بهتر بشه. اما اگه شدید بشه دارو دیگه روش اثر نداره و کارهای دیگه باید انجام داد مثل لیزر، تزریق ژل و بوتاکس و از اینجور درمانها.