لذت نبردن از رابطه جنسی با کاندوم

سلام بنده دوتا سوال دارم قبلش این توضیح بدم که تازه ازدواج کردم 23 سالمه و هردومون میل جنسی خوبی داریم و از همدیگه در رابطه جنسی راضی هستیم

سوال اول: همسر بنده با کاندوم حسی نداره با اینکه کاندوم ساده و نازک رو امتحان کردیم ولی ایشون باز هم ارضا نشد من همیشه با دستم ارضاشون میکنم دوست داریم با واژن ارضا شن و من نمیخوام قرص مصرف کنم و عوارض ببینم راهکار چیه ؟

سوال دوم : بنده با اینکه میل جنسی خوبی دارم ولی چند دقیقه بعد از دخول به شدت تخلیه انرژی میشم با اینکه لذت میبرم اما ارضا نمیشم و انرژیم خالی میشه و به شدت دردم میگیره و نمیتونم به رابطه ادامه بدم علت چیه ؟

ممنون از راهنمایی شما

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام  پاسخ سوال اول : این مسئله طبیعی است ربطی به کاندوم ندارد ۷۰ درصد خانمها از طریق واژینال به ارگاسم نمی رسند واز طریق تحریک کلیتوریس با دست توسط همسر خود معمولا به ارگاسم می رسند بنابراین جای نگرانی وجود ندارد  پاسخ سوال دوم :  با توجه به شرح حال شما بهتر است به پزشک ارولوژیست مراجعه نمایید یا با پزشک درمانگر جنسی مشورت داشته باشید موفق باشید