لذت نبردن از رابطه جنسی

سلام من عفونت زیاد میگیرم با اینکه خیلی رعایت میکنم چند ماهی درگیر زخم دهانه رحم شدم و پنج ماه پیش منجمد کردم ولی برطرف نشد و عفونت سرجاش هست، تازگی بااینکه میل جنسی دارم ولی تو رابطه اصلا لذت نمیبرم و حسی ندارم و به ارگاسم نمیرسم ،دلیلش میتونه عفونتها باشه؟ باید چیکار کنم دارویی هست استفاده کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام
عفونت باعث کاهش میل جنسی نمی شود. بهتر است با سکسولوژیست مشاوره نمایید به صورت غیرحضوری نمیتوان مشاوره داد
در حین درمان عفونت بایستی همسرتان هم درمان شود.