سلام طاعات قبول. ببخشید بنده دارای فاکتور 5 هستم و طبق سونو کیستهای ریز تخمدان دارم و داروهای هورمونی با نظر پزشک باید مصرف کنم .دکتر زنان برای تنظیم پریودی داروی پرژوسترون تجویز کردن که از روز 14 پریودی مصرف کنم. متاسفانه تا با دکتر خونم مشورت کردم کمی طول کشید و داروی وارفارین دیر به دستم رسید الان روز 17 از روز اول پریودی من است برای مصرف پروژسترون دیر شده ؟ بزارم دوره بعدی یا مصرف کنم؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زايمان

با سلام

اگر دير به دير پريود می شويد می توانيد قرصهاى مدروكسى پروژسترون را از امروز شروع و تا ده روز ادامه دهيد