سلام خسته نباشین من یک مشکلی دارم که خیلی اذیتم میکنه به شوهرم بدبین هستم همش فکر میکنم نگاهش جای دیگه ست خیلی هم دعوا میکنیم سر این موضوع ولی خودش قسم میخوره که اینجور آدمی نیست ولی من دست خودم نیست همش در جمع چشمم دنبالشه ببینم به کسی نگاه میکنه یا نه. در نامزدی اون این حساسیت رو داشت حالا. همسرم خیلی با دوستاش در ارتباطه یک سره با اونا خوشه میگه با گیردادنهات زندگی رو برام تلخ کردی همش میگه اینم شد زندگی مجردا راحت ترند خیلی روی خانوادش حساسه منم حساسم شاید این حساسیت داره خراب میکنه نمیدونم چیکار کنم شوهرم توی جمع خیلی با همه شوخی میکنه ولی من دوست ندارم منم همش توی دعواها میگم طلاق اصلا نمیدونم چیکار کنم. من ۱۹سالمه و همسرم ۲۴. ممنون میشم اگه کمکم کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام

پیشنهاد میکنم به یک مشاور مجرب خانواده مراجعه کنید تا با توجه به سن کم شما یک سری اصول رفتار مناسب با همسر رو به شما آموزش بدهند

تجربه شما

سلام

شما دچار سوء ظن و بدگمانی به همسرخود شده ای که اصلا کار درستی نیست چون با این رفتارها که اعتراف داری هم دست خودت نیست داری به ریشه های زندگی خود تیشه می زنی شما با این رفتارها نه تنها چیزی عایدت نمی شود بلکه باعث می شوی همسرت را هم اگر در وادی چنین مسائلی نیست او را به این سمت و سو بکشانی .

شما حتی اگر همسرت هم چنین مشکلی را داشته باشه راهش این نیست که در پیش گرفته ای شما باید آن قدر جاذبه برای همسرت ایجاد نمایی و آن قدر مهربانی و عطوفت در فضای خانواده ایجاد نمایی که سیراب گردد و دیگر هیچ حس نیازی به خارج از چهارچوب خانواده نداشته باشد .